Instituti britanik: Lufta e re koreane është mundësi e vërtetë

Instituti britanik: Lufta e re koreane është mundësi e vërtetë

16 gusht 2017 12:35

Instituti britanik për studime të sigurisë (RUSI) ka paralajmëruar qeverinë në Londër se lufta e re koreane është mundësi e vërtetë dhe bëri thirrje që të fillojnë përgatitjet për mundësinë e shpërthimit të konfliktit ndërmjet SHBA-ve dhe Koresë Veriore.

Zëvendës drejtori i përgjithshëm i këtij instituti Malcolm Chalmers tha se lufta e re koreane është mundësi reale, për shkak të faktit se presidenti amerikan Donald Trump është impulsiv.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme