Alarm në selinë e KB-së, evakuohen dy mijë njerëz

Alarm në selinë e KB-së, evakuohen dy mijë njerëz

18 korrik 2017 22:27

Mbi 2.000 njerëz janë evakuuar nga selia e KS të KB-së pasi në bodrumin e ndërtesës u aktivizua alarmi për zjarr.

Zëvendësi i zëdhënësit të KB-së, Farhan Hak tha se alarmi ishte verifikuar dhe se nuk kishte zjarr.

Për shkak të alarmit, për rreth 40 minuta është shtyrë seanca e KS të KB-së kushtuar Haitit, transmeton AP.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme