Botë

Ministrja e Shëndetësisë në Britani diagnostikohet me koronavirus

Ministrja e Shëndetësisë në Britani diagnostikohet me koronavirus
 

Ministrja e Shëndetësisë në Britani të Madhe, Nadine Dorries ka dal pozitive në testin e koronavirusit.

Në një deklaratë, ajo ka thënë se nga momenti kur është informuar se është prekur nga koronavirusi, ka marrë të gjitha masat e këshilluara dhe është izoluar në shtëpi, raporton BBC.