Ne jemi NATO

Ne jemi NATO

15 October 2019 11:17

NATO ka publikuar disa foto nga stërvitjet dhe operacionet e saj, ndërsa ka shpjeguar edhe rolin e “veçantë” të Britanisë në këtë organizatë.

Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) është një aleancë ushtarake dhe politike, e ngritur fill pas Luftës së Dytë Botërore për t’i bërë ballë agresionit komunist.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme