Luftërat mes karteleve të drogës në Meksikë mbushin morgun

Luftërat mes karteleve të drogës në Meksikë mbushin morgun

18 May 2019 13:26

Me dhjetëra kufoma shihen të hedhura nëpër dyshemetë e morgut të Tihuanës, në Meksikë.

Luftërat e karteleve të drogës kanë krijua 190 kufoma dhe spitali mund të mbajë vetë 150.

Qyteti meksikan, i njohur për plazhet turistike, tani është duke numëruar nga 6 viktima në ditë, për shkak të luftës së drogës.

Ky ka qenë viti më i dhunshëm në historinë e qytetit meksikan, pasi ka pasur rreth 2000 të vrarë në një vend me 1.3 milionë banorë.

Karteli i Tihuanës ka si rivalë kartelin Huarez, kartelin e Gjirit dhe Sinaloan.

Pamjet e tmerrshme në spital tregojnë dengun me kufoma.

Policët e Tihuanës janë në një luftë të hapur me kartelet e drogës.

Qyteti meksikan, i njohur për plazhet turistike, tani është duke numëruar nga 6 viktima në ditë, për shkak të luftës së drogës.

Luftërat e karteleve të drogës kanë krijua 190 kufoma dhe spitali mund të mbajë vetë 150./tch

Komentet

Shto koment

Të ngjashme