Një zjarr i vogël i shkaktuar nga fëmijët shpërtheu në xhaminë Al-Aksa të Jerusalemit

Një zjarr i vogël i shkaktuar nga fëmijët shpërtheu në xhaminë Al-Aksa të Jerusalemit

16 April 2019 11:06

Në kompleksin e xhamisë Al-Aksa (në Jerusalem), në bërthamën e vjetër të Kudsit Lindor të pushtuar, mbrëmë shpërtheu një zjarr në një nga objektet e sigurisë, raportojnë mediat.

Drejtoria e vakëfeve islame në Kuds njoftoi se zjarri kishte shpërthyer në pjesën jugperëndimore të kompleksit Al-Aksa dhe se të njëjtin e kanë shkaktuar fëmijët.

Më tej sqarohet se zjarrfikësit kanë intervenuar me kohë dhe e kanë shuar zjarrin.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme