Arsimit në shkollat e Turqisë i shtohen 3 gjuhë të huaja

Arsimit në shkollat e Turqisë i shtohen 3 gjuhë të huaja

22 February 2017 10:24

Ministria e Arsimit Kombëtar të Turqisë ka shtuar gjuhë të reja në listën e gjuhëve të huaja që mund të mësohen në shkolla.

Vendimi i Këshillit të Ministrave në lidhje me mësimdhënien dhe mësimnxënien në disa gjuhë të caktuara në institucionet formale dhe jo-formale të arsimit, siç raporton trt, është publikuar në Fletoren Zyrtare.

Sipas vendimit nëpër shkolla mësimdhënia dhe mësimnxënia mund të jetë në gjuhët persishte, koreane dhe urdu.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme