Papa do që të çrrënjoset trafikimi me njerëz

Papa do që të çrrënjoset trafikimi me njerëz

10 February 2019 17:32

Kreu i Kishës Katolike u bëri thirrje të gjithë vendeve të botës që sot të çrrënjosin trafikimin njerëzor dhe të mbrojnë viktimat.

Duke iu drejtuar besimtarëve në Sheshin “Shën Pjetri” në Vatikan, Papa Françesku po ashtu bëri thirrje që njerëzit të nxjerrin në pah të gjitha rastet e shfrytëzimit dhe skllavërisë moderne, të mos jenë indiferentë ndaj vuajtjeve të viktimave dhe të përfshihen në luftën kundër këtij krimi, siç bëjnë shumë murgesha katolike, transmeton Ksp.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme