Botë

Londra, Parisi, Vjena dhe Madridi njohin Guaidon si president të Venezuelës

Londra, Parisi, Vjena dhe Madridi njohin Guaidon si president të Venezuelës
 

Ministri i Jashtëm francez, Jean-Yves Le Drian deklaroi se vendi i tij njohu legjitimitetin e Juan Guaido si presidenti i përkohshëm i Venezuelës.

“Ne konsiderojmë se Juan Guaido ka legjitimitetin për të zhvilluar zgjedhje presidenciale,” tha Le Drian për radion ”France Intermicrofona” duke shtuar se”njerëzit janë në rrugë dhe duan ndryshimin.