Në Paris dhe Bruksel sot dita pa vetura

Në Paris dhe Bruksel sot dita pa vetura

16 September 2018 16:22

Rrugët e Parisit dhe Brukselit sot janë të mbyllura për automobilat dhe motoçikletat me rastin e Dita pa automobila, me qëllim të uljes së ndotjes dhe prefektët e këtyre qyteteve propozuan që të vendoset edhe dita evropiane pa vetura.

Në Paris sot nga ora 11.00 deri 18.00 rrugët janë të rezervuara vetëm për këmbësorë dhe në raste emergjente për automjete të caktuara si ambulanca, veturat e personave invalidorë ose autobusët, transmetojnë mediat franceze.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme