Dy aeroplanë bënë ulje të detyrueshme

Dy aeroplanë bënë ulje të detyrueshme

17 July 2018 20:35

Dy aeroplanë janë detyruar të bëjnë ulje të detyrueshme në Aeroportin Ndërkombëtar të Kansas City, për shkak të problemeve teknike.

Aeroplani i parë është ulur për shkak të rrjedhjes së karburantit, kurse tjetri për shkak të problemeve të presionit në aeroplan.

Sipas zëdhënësit, Joey McBride aeroplani i parë ishte në fluturimin e 923 “Delta Air Lines”, fluturonte për në Detroit dhe kishte 117 pasagjerë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme