Bugatti Chiron Sport, version edhe më sportiv sesa Chiron

Bugatti Chiron Sport, version edhe më sportiv sesa Chiron

06 mars 2018 21:27

Duhet të ketë qenë e vështirë që të prodhosh një version edhe më sportiv sesa Chiron, makinë që doli në treg para dy vitesh, por Bugatti ia ka dalë mbanë me variantin Sport, që sapo është prezantuar në Sallonin e Gjenevës.

Nuk ka motor më të fuqishëm, por është një makinë më e lehtë dhe që “sillet” më mirë në kthesa, duke marrë kështu karakteristika edhe më sportive.

Kjo veturë vjen me një çmimi prej 3 milionë euro.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme