Lotus 3-Eleven super sportiv

Lotus 3-Eleven super sportiv

23 shkurt 2018 09:35

Lotus ka prezantuar makinën e re me një dizajn që, ndryshe nga herët e tjera, është shumë sportiv.

Vetëm 20 ekzemplarë janë prodhuar nga Lotus 3-Eleven, mjeti që peshon pak më shumë se 900 kg dhe që arrin shpejtësinë maksimale 290 km/h. Ndërkohë, nga 0 në 100 km/h i duhen vetëm 3.2 sekonda.

E lehtë dhe e shpejtë, dy cilësi që Colin Chapman i kishte shumë në konsideratë për veturat e tij.

Lotus 3-Eleven kushton 115 600 euro.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme