Nissan ndërron gomat me ski

Nissan ndërron gomat me ski

06 shkurt 2018 22:29

Nissan ka zbuluar konceptet e makinave të reja, 370Zki dhe Armada Snoë Patrol, disa ditë përpara Panairit të Çikagos.

Mjetet janë menduar për terrene me dëborë dhe janë frymëzuar respektivisht nga 370Z dhe Armada SUV.

 

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme