Citroen shuan modelin C4

Citroen shuan modelin C4

28 tetor 2017 11:04

Kompania franceze Citroen ka konfirmuar se gjatë muajve të ardhshëm do të ndal prodhimin e modelit të vjetër C4.

Gjatë prezantimit të modelit të ri C4 Cactus, shefja e Citroenit, Linda Jackson ka thënë se C4 do të shuhet në muajt në vazhdim dhe C4 Cactus do të jetë modeli i vetëm i serisë C.

C4 shërben si rival direkt i modeleve Ford Focus dhe Opel Astra. C4 i tanishëm është shtatë vjet i vjetër dhe C4 Catus do t’i prijë këtij modeli.

Citroeni do të mbështetet te C4 Cactus së paku në tre vjetët e ardhshme.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme