Prodhohet droni dyvendësh

Prodhohet droni dyvendësh

16 tetor 2017 09:50

Dronët janë e ardhmja e transportit ajror. Tashmë është prodhuar mjeti i parë fluturues, me dy vende.

Kjo shpikje pritet që të revolucionarizojë udhëtimin e përditshëm “Passenger Drone” u ngrit në fluturim nga një pilot. Droni mund të fluturojë me shpejtësi 72 km/h në një distancë fluturimi deri në 25 minuta.

Ai mund të pilotohet në mënyrë manuale ose udhëtarët thjesht zgjedhin destinacionin e tyre, ulen, relaksohen dhe droni merr vetë kontrollin.

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme