Veturat koncept më të mira të prezantuara në “Frankfurt 2017”

Veturat koncept më të mira të prezantuara në “Frankfurt 2017”

14 shtator 2017 09:10

Prodhuesit e veturave, përveç që kanë prezantuar veturat e tyre të reja, ata kanë shfrytëzuar panairin e veturave “Frankfurt 2017” për të shfaqur edhe konceptet e tyre për të ardhmen.

Panairi i veturave në Frankfurt është njëri nga më të mëdhenjtë në botë, kështu që pothuajse të gjithë prodhuesit e veturave e kanë shfrytëzuar atë për të shfaqur veturat e tyre, transmeton koha.net.

Veturat koncept i lejojnë prodhuesit e tyre që të nxjerrin të gjitha llojet e ideve e teknologjive, për të treguar se çfarë është teknikisht e mundur dhe për të siguruar publikun se e ardhmja me ta është shumë e avancuar.

 • Aspark Owl
 • Aspark Owl
 • Audi Aicon concept
 • Audi Aicon concept
 • BMW i Vision Dynamics concept
 • BMW i Vision Dynamics concept
 • Honda Urban EV concept
 • Honda Urban EV concept
 • Kia Proceed concept
 • Kia Proceed concept
 • Mercedes-AMG Project One
 • Mercedes-AMG Project One
 • Renault Symbioz
 • Renault Symbioz
 • Smart Vision EQ ForTwo concept
 • Smart Vision EQ ForTwo concept

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme