Porche feston 50-vjetorin e modelit 917

Porche feston 50-vjetorin e modelit 917

24 May 2019 09:34

Një muze që i kushtohet “Porche” po nderon këtë vit një prej ikonave sportive më të mëdha të kësaj marke si pjesë e një ekzibicioni special të titulluar “50 Vite Porche 917 – Ngjyrat e Shpqjtësisë”.

Nga maji në shtator, do të zhvillohen gjithsej 14 ekzibicione, përfshirë 10 modele 917 në “Porsche Museum” në qytetin gjerman të Shtutgartit.

Synimi është që të tregohet se 917 ka qenë një frymëzim për dizenjuesit dhe inxhinierët e “Porche”. Gjurmët gjenetike të këtij modeli mund të shihen edhe sot në modelet sportive të markës/DPA.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme