Qytetet me trafikun më të dendur në botë

Qytetet me trafikun më të dendur në botë

21 shkurt 2017 19:58

Në shkëmbim të diellit, plazheve e ushqimeve fantastike njerëzit që vizitojnë Los - Angelosin duhet të ballafaqohen me trafikun më të dendur në botë, transmeton koha.net.

Njerëzit që jetojnë në Los Angelos harxhojnë 104 orë në vit ngecur në trafik dhe kështu e bëjnë qytetin me trafikun më të dendur në të gjithë botën.

Pas Los Angelos vendin e dytë e zë Moska, ku njerëzit që jetojnë në këtë qytet harxhojnë 91 orë në trafik, e pas tyre vjen New York, me 89 orë.

Më poshtë janë 20 qytetet që kanë trafikun më të keq në botë, ku shihet se qytetet e SHBA-së prijnë në këtë ranglistë.

Rank
City
Country
Peak Hours in Congestion
Average Congestion Rate
1 Los Angeles, CA USA 104 12.70%
2 Moscow Russia 91 25.20%
3 New York, NY USA 89 12.80%
4 San Francisco, CA USA 83 12.80%
5 Bogotá Colombia 80 31.80%
6 São Paulo Brazil 77 20.80%
7 London UK 73 12.70%
8 Atlanta, GA USA 71 10%
9 Paris France 65 11.40%
10 Miami, FL USA 65 8.70%
11 Bangkok Thailand 64 23.20%
12 Mexico City Mexico 62 13.30%
13 Washington, DC USA 61 11.30%
14 Dallas, TX USA 59 6.60%
15 Istanbul Turkey 59 18.60%
16 Boston, MA USA 58 13.40%
17 Chicago, IL USA 57 10.20%
18 Krasnodar Russia 56 24.30%
19 Jakarta Indonesia 55 17.30%
20 Seattle, WA USA 55 12.60%

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme