Audi Q8 i ri në testin e manovrimit “gjarpërues”

Audi Q8 i ri në testin e manovrimit “gjarpërues”

26 January 2019 23:18

Pavarësisht pamjes dominuese, Crossoverët dhe SUV-ët nuk i afrohen fare për sa i përket qëndrueshmërisë që kanë Sedanët, por njëri nga ta mund të mburret me aftësitë lëvizëse që ka të atij niveli.

Blerësit potencialë të SUV-ëve të cilëve u doket më argëtues, më së shumti kërkojnë BMW X6, Mercedes GLE Coupe dhe së fundmi të prezantuar - Audi Q8, transmeton Koha.net.

Gjithashtu, së fundmi Q8 i ri nga Ingolstadti ka kaluar në testin e famshëm të manovrimit “gjarpërues”. Gjatë testimit, vozitësi është befasuar se si me sukses ka kaluar poligonin me shpejtësi prej 77 km/h.

Për më tepër, shikoni videon.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme