Dështon vetura më e lirë në botë

Dështon vetura më e lirë në botë

12 July 2018 16:45

Tata Nano kishte dalë me pompozitet në publik para dhjetë vjetësh si vetura më e lirë në botë me çmim prej 2000 dollarësh.

pas një dekade, modeli që pritej të ishte bestseller në Indi, nuk përmbushi pritjet, transmeton KP.

Kur ishte prezantuar në vitin 2008, prodhuesi ishte optimist se modeli do të shitej shpejt.

Llogaritë nuk u realizuan dhe shitja është dukshëm nën planet, andaj Tata Nano do të ndalojë prodhimin në këtë formë më së largu në vitin 2020.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme