Sonte në “Puls” flet guvernatori i bankës qendrore Fehmi Mehmeti

18 qershor 2018 11:50

Sonte për emisionin “Puls” guvernatori i bankës qendrore, Fehmi Mehmeti.

A janë çmimet e shërbimeve të bankave (mirëmbajtja e llogarisë, transferet ndërbankare)- shumë të larta krahasuar me BE-në??

Cilat banka janë dënuar dhe sa janë dënuar për shkak të vjedhjes që kanë bërë nëpër kontot e qytetarëve?

Pse kryerja e transaksioneve me kartela të një banke në bankën tjetër po konsiderohen si të jashtme??

Cilat janë shkeljet që i bëjnë bankat ndaj qytetarëve dhe sa është numri i ankesave në BQK??

Si ka performuar sektori bankar vitin e kaluar dhe cilat janë zhvillimet gjatë këtyre muajve?

Sa është aktualisht norma e interesit?

Sa është numri i ankesave të qytetarëve kundër bankave?

Cili është dënimi më i madh qw BQK-ja ka bërë ndaj bankave?

A ka transaksione të dyshimta që janë duke u hetuar??

Sa është afër zgjidhja e mënyrës së funksionimit të Institucioneve Financiare Jo bankare?

Sa milionë euro janë në minus kompanitë e sigurimeve dhe kush është fajtor për ketë gjendje??

Sa eshte kapitali i obligueshëm themeltar për një kompani të sigurimeve???

Sa kompani dhe cila janë ato që nuk e meritojnë apo nuk kanë të drejtë funksionojnë ne treg??

Pse lejohen polisat e sigurimit "TPL" të shiten në hapësirat e kontrollave teknike, autosallone por edhe nëpër vende tjera të pa licencuara nëpërmjet sistemit remote control ku kompjuteri i qaset kompjuterit??

Emisioni “Puls” në KTV transmetohet nga ora 20:00 dhe në TV ARTA në 21:40.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme