Hahn: Shqiptarët kanë marrë pjesë në dialog me më pak vullnet se sa serbët

Hahn: Shqiptarët kanë marrë pjesë në dialog me më pak vullnet se sa serbët

14 qershor 2018 16:25

Komisionari evropian për Zgjerim, Johannes Hahn, thotë se ai sheh një impuls të ri në dialogun midis Beogradit dhe Prishtinës, megjithëse ende nuk ka “asgjë konkrete”.

Ai e shpjegoi këtë qëndrim në radhë të parë duke ndryshuar qasjen e Kosovës, e cila, sipas tij, deri tani “me më pak vullnet se serbët” ka marrë pjesë në dialog.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme