Shtyhet publikimi i rezultateve të Maturës Shetërore

Shtyhet publikimi i rezultateve të Maturës Shetërore

14 qershor 2018 14:16

Për shkak të disa problemeve teknike dhe Festës së Bajramit të Madh, publikimi i rezultateve të testit të Maturës Shtetërore 2018 do të bëhet më datë 21 qershor 2018.

Ministria e Arsimit njofton se maturantët kanë të drejtë ankese 3 ditë pune, ndërsa publikimi i rezultateve të ankesave do të bëhet më datë 27 qershor 2017, njofton Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme