Nuk ndalet rënia e euros në Shqipëri

Nuk ndalet rënia e euros në Shqipëri

13 qershor 2018 12:16

Në tregun valutor të Shqipërisë euro blihet me 126 lekë dhe shitet me 127.20 lekë.

Euro ka vijuar në rënie nga nivelet e larta prej 129.20 lekë dy ditë më parë.

Dollari amerikan blihet sot me 107.10 lekë dhe shitet me 108.30 lekë. Parashikojmë luhatshmëri dhe rënie drejt nivelit të 106.50 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 143 lekë dhe shitet me 144.50 lekë. Presim luhatshmëri edhe në tregun e paundit britanik.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme