Ish-prokurorja e EULEX-it, flet për mantiat, Mitrovicën, Rugovën...

Ish-prokurorja e EULEX-it, flet për mantiat, Mitrovicën, Rugovën...

27 maj 2018 20:30

Në pjesën e fundit të emisionit “Jeta” të KTV-së, ishin dy të ftuar të tjerë të cilët jetojnë në Angli.

Njëri është shqiptar ndërsa tjetri anglez.

Pyetjet ishin të njëjta për të dytë dhe intervista u realizua në gjuhën angleze.

Ish-prokurorja e Eulexit, Maria Bamieh dhe Kryetari i rrjetit të bizneseve shqiptare në Britani, Artan Llabjani iu përgjigjen pyetjeve.

Se për çfarë pyetje ishin dhe çfarë përgjigje morëm, kuptoni përmes intervistës më poshtë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme