Rama ëndërron vetëm për “Evropën e madhe”

Rama ëndërron vetëm për “Evropën e madhe”

16 maj 2018 20:25

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, thotë se kurrë nuk ka ëndërruar për "Shqipërinë e madhe", pasi ai ka një ëndërr më të madhe për "Evropën e madhe" nën qiellin e së cilës do të bashkoheshin të gjithë shqiptarët.

Ai tha këtë në një intervistë për Euronews, botuar në prag të samitit të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor në Sofje.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme