Grupi “KOHA”, kompania më e madhe mediale në Kosovë, shpall konkurs për: Gazetar(e)/moderator(e) në KTV

Grupi “KOHA”, kompania më e madhe mediale në Kosovë, shpall konkurs për: Gazetar(e)/moderator(e) në KTV

10 maj 2018 13:15

Grupi “KOHA”, kompania më e madhe mediale në Kosovë, shpall konkurs për:

Gazetar(e)/moderator(e) në Kohavision (KTV)

Njohuria bazë e profesionit të gazetarisë, përvoja e mëparshme në këtë fushë si dhe njohuria e një gjuhe tjetër do të merren parasysh.

Të gjithë të interesuarit mund t’i dorëzojnë CV-në dhe një fotografi të bashkangjitur deri me datën 19 maj 2018 në këtë adresë: Sheshi “Nëna Terezë”, Ndërtesa e “Radio Kosovës”, në “Kohavision” (KTV), Prishtinë.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.


Lexoni edhe: Konkurs për praktikantë në Kohavision

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme