Në Tiranë shprehen shqetësime për nivelin e ultë të besimit në gjykata e politikë

Në Tiranë shprehen shqetësime për nivelin e ultë të besimit në gjykata e politikë

18 mars 2018 21:03

Në Tiranë, sociologët shohin me shqetësim sondazhet e fundit, ku flitet për një mosbesim të madh të qytetarëve ndaj gjykatave dhe ndaj politikës.

Ata vërejnë se shpresa kryesore e qytetarëve mbetet tek institucionet euro-atlantike, dhe tek presioni i tyre ndaj institucioneve shqiptare për të zbatuar ligjet.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme