Hava Muhaxheri - shoferja e parë e autobusit në Kosovë

Hava Muhaxheri - shoferja e parë e autobusit në Kosovë

13 mars 2018 14:36

Hava Muhaxheri është shoferja e parë e autobusit në Kosovë. Muhaxheri është nga një fshat në Ferizaj dhe thotë se njerëzit në rrugë e përgëzojnë për profesionin e saj.

Gjithashtu thotë se ka pasur edhe komente negative duke thënë se si është e mundur që një grua ta vozisë një autobus të gjatë 18 metra?!

Komentet

Shto koment

Të ngjashme