Sonte në Rubikon flitet për dhunën në baza gjinore

Sonte në Rubikon flitet për dhunën në baza gjinore

13 mars 2018 13:55

Cili është reagimi institucional karshi dhunës në baza gjinore?

Sa po raportohet ky akt?

Çka tregojnë shifrat?

Pse dhuna në familje vazhdon të mbetet vetëm brenda katër mureve?

Çka me amandamentimin e Kodit Penal?

Për këto dhe më shumë, ndiqni sonte debatin në Rubikon me Adriatik Kelmendin me fillim prej orës 20:00.

Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme