Sot ora e parë e mësimit i kushtohet pavarësisë së Kosovës

Sot ora e parë e mësimit i kushtohet pavarësisë së Kosovës

16 February 2018 08:36

Me vendim të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, sot në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës, ora e parë e mësimit do t’i kushtohet historikut të pavarësisë së Republikës së Kosovës, sakrificës së popullit shqiptar dhe kontributit të bashkësisë ndërkombëtare për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Këtë vendim, është marrë në prag të 10 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, me qëllim të zgjerimit të njohurive të nxënësve për këtë ngjarje të rëndësishme.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme