Krasniqi: Deklaratën e Pavarësisë e hartuan ekspertët amerikanë dhe anglezë

Krasniqi: Deklaratën e Pavarësisë e hartuan ekspertët amerikanë dhe anglezë

14 shkurt 2018 00:03

Në një intervistë për emisionin “Interaktiv” të KTV-së në kuadër të dhjetëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Jakup Krasniqi ka treguar se tekstin e Deklaratës së Pavarësisë e kishin hartuar ekspertët amerikanë dhe anglezë.

Krasniqi, i cili ishte zëdhënës i UÇK-së, kryetar i Kuvendit të Kosovës dhe ministër, në këtë intervistë ka treguar etapat e luftës për çlirim dhe pavarësi të Kosovës.

Në këtë kontest ai ka përmendur edhe historikun e UÇK-së, duke filluar që nga Beteja e Jasharajve e tutje. Ai gjithashtu ka përmendur edhe përpjekjet diplomatike ndërkombëtare e vendore për krijimin e shtetit të Kosovës.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme