Çeki, “peticion për tërheqjen e pavarësisë së Kosovës” Foto: Koha / ilustrim

Çeki, “peticion për tërheqjen e pavarësisë së Kosovës”

12 shkurt 2018 12:58

Në Pragë, me rastin e 10 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, ka filluar nënshkrimi i një peticioni me të cilin kërkohet tërheqja e njohjes së pavarësisë së Kosovës, transmeton gazeta e Beogradit “veçernje novosti”.

Në dokument, i cili pritet t’i dorëzohet Parlamentit çek dhe Qeverisë, nënshkrimin i pari e ka vënë Jan Kavan, ish - shef i diplomacisë çeke, ish - nënkryetar i Qeverisë dhe kryesues i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, transmeton Koha.net.

Organizatorët e peticionit presin që peticionin ta nënshkruajnë, gjoja personalitete politike.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme