SNP: Derisa të ketë serbë, Kosova është Serbi

SNP: Derisa të ketë serbë, Kosova është Serbi

17 shkurt 2017 13:34

Kurrë nuk guxojmë të harrojmë se Kosova nuk është jona, ka kumtuar sot Partia Popullore serbe (Srpska narodna partija, SNP) lidhur me Ditën e Pavarësisë në Kosovë.

"Derisa të ketë serbë, Kosova është Serbi”, theksohet në kumtesën e kësaj partie, transmeton koha.net.

Në kumtesë shtohet se “se sot jemi dëshmitarë se po bëhen presione shtesë ndaj Serbisë e serbëve, që nga kërcënimet për ndjekje të reja deri te krijimi i Ushtrisë shqiptare nën komandën e NATO-s".

"Për këtë arsye Serbia që më në fund të ndalojë të gjitha proceset që forcojë shtetin e Kosovës, të ndërpresë negociatat e Brukselit dhe t’i shpallë të dështuara e gjithë procesi i luftës sonë, Kosova serbe, sërish të kthehet në KB ku mund të llogarisim në mbështetjen parimore të Rusisë”, thotë kumtesa.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme