Traktorë u ndanë për komandantë, deputetë e zyrtarë të lartë, thotë Boletini

20 mars 2017 21:52

Arban Hoxha nga Departamenti i Politikave të Zhvillimit Rural në MBPZHR në “Puls” të KTV-së, ka thënë se brenda Agjencionit të pagesave është auditori i brendshëm i cili kontrollon.

Por Besnik Boletini nga Çohu ka pyetur se si është e mundur që “i njëjti traktor i cili kushton 31 mijë euro, është paguar 51 mijë euro”.

“Këtë e tregon raporti i Auditorit të Jashtëm”, ka thënë Boletini.

Nga ana tjetër, Hoxha ka treguar se 50 vetë që janë paditur e po gjykohen nga Agjencia e Pagesave për mashtrim.

Boletini, tutje ka thënë se “traktorë kanë fituar edhe komandantët, deputetët dhe zyrtarë të lartë”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme