Boletini: Drenica më e favorizuar nga grantet për bujqësi

20 mars 2017 20:51

Gazetari Besnik Boletini, nga organizata Çohu, në Puls të KTV-së ka shprehur bindjen se ka favorizime rajonale në ndarjen e granteve dhe subvencioneve.

“Shumë traktorë ndahen në Drenas, Skenderaj, kurse shumë pak në Rahovec etj”, ka thënë Boletini.

Edhe sa i përket investimeve tjera, sipas tij, Skenderaj dhe Drenasi dalin shumë të favorizuara nga Ministria e Bujqësisë.

“Kanë grante shumë më shumë se komunat tjera, siç janë Peja, Gjakova, Mitrovica e shumë komuna tjera”, ka thënë ai.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme