Pasojat nga shfuqizimi i Speciales

Pasojat nga shfuqizimi i Speciales

12 janar 2018 07:29

Me pasoja të shumta do të përballej Kosova në rast të shfuqizimit të Gjykatës Speciale.

Me to janë njoftuar edhe krerët shtetërorë në takimet e shumta ditëve të fundit me diplomatë ndërkombëtarë, shkruan Koha Ditore.

Sipas burimeve të gazetës, nëse miratohet shfuqizimi i Speciales, do të ketë degradim marrëdhëniesh bilaterale me shtetet e mëdha të Perëndimit.

Do të ketë injorim të lidershipit të Kosovës dhe nuk do t’i pranojnë në takime. Mund të ketë edhe suspendim të programeve të caktuara të asistencës. Ndërkaq liberalizimi i vizave, edhe kështu i zvarritur, do të hiqet krejt prej agjendës... (Për pasojat tjera dhe efektet që mund të vijnë nëse shfuqizohet Specialja mund të lexoni në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme