Skandali i vitit – zv/ministrat dhe pagat

Skandali i vitit – zv/ministrat dhe pagat

31 dhjetor 2017 21:29

Nëse në pjesën më të madhe të vitit, hit diskutimi ishin Asamblistët, në fund të vitit u bënë zv/ministrat.

Qindra nga mijëra asamblistët që garuan i fituan vendet e tyre nëpër komuna e do të marrin nga 200 euro rrogë mujore.

Por, shumë prej atyre që dështuan në garat për kryetar destinacion të ri e kanë Prishtinën. Qeveria e 1.7 milionë banorëve ka 71 zv/ministra.

Pothuajse në secilën ministri janë emëruar nga 4,5 e deri në 6 zv/ministra.

Për disa prej tyre ende nuk janë gjetur zyrat e nevojshme e as vend parkingjet.

Për më shumë ndiqeni përmbledhjen e emisionit Interaktiv.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme