Shkarkoni 50 euro pa pagesë dhe filloni tregëtimin me aksionet e Ferrarit në bursën nderkombëtare Artikull i sponsorizuar

Shkarkoni 50 euro pa pagesë dhe filloni tregëtimin me aksionet e Ferrarit në bursën nderkombëtare

20 mars 2017 10:00

Në fund të vitit 2015, Ferrari doli në bursën e New York-ut, por vetëm gjatë vitit të kaluar çmimi i aksioneve të kompanisë u rrit për 55%.

FXLider, të gjithë lexuesëve të Koha, jep 50 euro bonus për tregtim të aksioneve të Ferrarit (i ashtuquajturi KPD) në tregun botëror, vetëm bursa është ajo ku mund të tregëtoni edhe atëherë kur çmimet rriten por edhe kur çmimet bien.

Për të tregtuar me aksionet e Ferrarit merrni 50 EURO duke klikuar këtu.

Modeli 125s

Image

Pikërisht shtatëdhjetë vjet me parë, makina e parë Ferrari zhvilloi garën e saj provë në rrugët e Maranellos, një qytet në Itali. Makina e parë që solli emrin e Enzo Ferrarit ishte modeli 125S. Gjatë këtyre 70 viteve, Ferrari është rritur në një simbol të makinave luksoze, dhe për këtë arsye çdo gjë është e lidhur me emrin e suksesit te kryer.

Për të tregtuar me aksionet e Ferrarit merrni 50 EURO duke klikuar këtu.

LaFerrari Aperta

Image

Për të festuar 70 vjetorin e kompanisë, Ferrari ka bërë një model të veçantë LaFerari Aperta Cabrio. Megjithatë, Ferrari 812, modeli Superfast ishte në gjendje të ishte në qendër të vëmendjes. Ky “përbindësh” i makinave u paraqit për herë të parë për publikun në fillim të marsit të këtij viti në Geneva Motor Show dhe zyrtarisht u bë makina më e shpejtë dhe më e fuqishme që Ferrari ka prodhuar ndonjëherë.

Për të tregtuar me aksionet e Ferrarit merrni 50 EURO duke klikuar këtu.

Ferrari 812 Superfast

Image

Ky model mund të arrijë përshpejtimin e 0-100 kmph në vetëm 2.9 sekonda dhe të arrijë një shpejtësi maksimale deri në 340 km/h. Përveç kësaj, ky është Ferrari i parë i ndërtuar ndonjëherë, i cili zotëron server elektrik. Enterieri është i frymëzuar nga modeli LaFerari. Çmimi ende nuk është konfirmuar, por pritet të jetë mbi 240.000 paund për modelin F12.

Për të tregtuar me aksionet e Ferrarit merrni 50 EURO duke klikuar këtu.

Rezultatet operative për Ferrarin

Rezultatet financiare të Ferrarit janë pozitive. Gjatë tremujorit të fundit të të ardhurave të vitit të kaluar arriti në 846 milionë euro dhe kështu u rrit me 12% krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Kompania ka në plan për të transportuar rreth 8,400 automjete gjatë vitit 2017 dhe në këtë mënyrë vijnë më afër me qëllimin e 9.000 deri në fund të 2019. Sipas parashikimeve të kompanisë gjatë vitit 2017 pritet të ardhurat bruto të arrijnë 950 milionë euro, shitja e 3.3 miliardë euro.

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në levat financiare dhe mbajnë një nivel të lartë të rrezikut për kapitalit tuaj sepse çmimet mund të bëhen të pafavorshme për ju. Ju mund ti humbisni të gjitha paratë, por jo më shumë se kapitali në llogarinë tuaj tregtare. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se i keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe këshilloheni në formë të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLider nuk pranon asnjë përgjegjësi për përdorimin e këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për saktësinë ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të vetë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme