Arbëri

43 deputetë kanë kërkuar seancë të jashtëzakonshme sonte, për ta zhbërë Specialen

 

43 deputetë kanë kërkuar që të mbahet sonte seanca e jashtëzakonshme për shfuqizimin e Ligjit për Gjykatën Speciale.

Kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka ftuar Kryesinë e Kuvendit dhe Shefat e Grupeve Parlamentare për takim menjëherë pasi ka përfunduar votimi për Ligjin për Buxhetin për vitin 2018.