Koalicioni Kundër Korrupsionit mbajti përformancë te Pallati i Drejtësisë

Koalicioni Kundër Korrupsionit mbajti përformancë te Pallati i Drejtësisë

07 dhjetor 2017 18:49

Sot në kuadër të Javës Kundër Korrupsionit që organizohet nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Instituti GAP, Iniciativa për Proges (INPO), Organizata Çohu dhe Instituti KIPRED, është mbajtur një përformancë simbolike në oborrin e Pallatit të Drejtësisë.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se gjatë kësaj përformance u përçuan mesazhe tek institucionet e drejtësisë për luftimin e korrupsionit, transmeton Koha.net.

Aty u vendosën edhe banera me porosi të qarta se ku duhet të fokusohet lufta kundër korrupsionit si: Në fushën e shëndetësisë, në fushën e prokurimit, në fushën e arsimit etj.

Në këtë aktivitet në emër të koalicionit para mediave foli Ariana Qosaj - Mustafa, e cila kërkoi nga institucionet e drejtësisë që t’i marrin parasysh këto mesazhe dhe të gjeturat që janë prezantuar në Javën Kundër Korrupsionet dhe të angazhohen më shumë në luftën kundër korrupsionit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme