Sipas Kujtim Shalës, “Marrëveshja për demarkacionin u tërhoq pasi gati u vramë”

Sipas Kujtim Shalës, “Marrëveshja për demarkacionin u tërhoq pasi gati u vramë”

07 dhjetor 2017 13:07

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Kujtim Shala, duke komentuar deklaratat e kryeministrit Haradinaj për tërheqjen e Marrëveshjes për demarkacionin me Malin e Zi nga Qeveria Mustafa, ka thënë se kjo ndodhi meqë në atë kohë gati u vramë.

“U tërheq sepse gati sa s’u vramë”, tha ai.

Haradinaj ka thënë sot në seancë se nuk do ta tërheq Marrveshjen dhe raportin e Bulliqajt, siç bëri i “gjori” Isa Mustafa.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme