Kush janë katër pretendentët për Guvernator

Kush janë katër pretendentët për Guvernator

06 dhjetor 2017 18:25

Janë përzgjedhur katër nga 26 kandidatët për postin e guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës.

Kështu ka njoftuar kumtesa nga BQK, transmeton Koha.net

Në këtë kumtesë thuhet:

Paneli për përzgjedhjen e kandidatëve për Guvernator, pas vlerësimit të integritetit, përgatitjes profesionale, shkathtësive teknike, njohurive të sistemit financiar si dhe njohurive për politika mikro dhe makro ekonomike si dhe pas vlerësimit të përformancës së treguar gjatë intervistës, ka bërë dhe ka dërguar listën përfundimtare Kuvendit dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, me kandidatët si në vijim:

1. Fehmi Mehmeti

2. Shkëndije Himaj

3. Besnik Bislimi

4. Safet Merovci

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme