Numri i dëshmorëve të kombit është 2961

Numri i dëshmorëve të kombit është 2961

10 nëntor 2017 14:56

Sot u mbajt mbledhja e trembëdhjetë e Qeverisë së Republikës së Kosovës, e cila u zhvillua nën drejtimin e kryeministrit Ramush Haradinaj.

Në mbledhje janë miratuar projektligje dhe vendime të përgjegjësive kushtetuese dhe ligjore të Qeverisë.

Ndër të tjera, sot është miratuar edhe raporti me listën e numrit të Dëshmorëve të Kombit sipas shënimeve të ofruara nga puna e Komisionit Qeveritar për njohjen e statusit të pjesëtarit, veteranit, invalidit dhe dëshmorit të Luftës së UÇK-së.

Numri i dëshmorëve të kombit, sipas listave aktuale është 2961.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme