Rama kritikon mediat, përfaqësuesit e tyre thonë se kjo gjuhë nuk ndihmon

Rama kritikon mediat, përfaqësuesit e tyre thonë se kjo gjuhë nuk ndihmon

09 nëntor 2017 22:38

Komisioni Europian dhe autoritetet shqiptare zhvilluan sot në Tiranë Ditët e Medias në Ballkanin Perëndimor.

Kryeministri Edi Rama kritikoi sërish mediat për “mungesë përgjegjësie” dhe “gjuhë urrejtje”.

Por përfaqësues të shtypit vendas pohojnë se akuzat e kryeministrit nuk ndihmojnë në përmirësimin e gjendjes, dhe secili pushtet duhet të kryejë detyrat e veta.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme