Sonte në rubikon debati për balotazhin e koalicionet paszgjedhore

Sonte në rubikon debati për balotazhin e koalicionet paszgjedhore

09 nëntor 2017 12:16

Në Rubikon sonte debati për balotazhin e 19 nëntorit dhe koalicionet paszgjedhore.

Sa ndihmojnë koalicionet në balotazh?

Pse Vetëvendosje po kthehet në parti klasike?

Kush është partneri tjetër i mundshëm i këtij subjekti në kryeqytet?

Sa po i përqafojnë votuesit këto ndryshime të skenës politike?

Sa ka gjasë Abrashi ta sfidoj Ahmetin?

Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme