Një hoxhë dhe një prift trashëgojnë tolerancën fetare në Klinë

Një hoxhë dhe një prift trashëgojnë tolerancën fetare në Klinë

08 November 2017 09:04

Komuna e Klinës njihet për tolerancë fetare.

Këtë më së miri e tregon shoqëria në mes të Blerim Musliut, i cili është kryeimam i Klinës dhe priftit Lorenc Sopi, transmeton REL.

Hoxha dhe prifti thonë se në qytezën e tyre gjithmonë ka pasur tolerancë fetare.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme