Këto vende do mbesin pa rrymë ditëve në vijim Foto: Koha / ilustrim

Këto vende do mbesin pa rrymë ditëve në vijim

07 nëntor 2017 16:28

KEDS, përmes një njoftimi dërguar mediave, ka treguar për ndërprerjet e planifikuara të energjisë elektrike të cilat bëhen si pasojë e mirëmbajtjes së rrjetit ose për arsye tjera.

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2017 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Grashtic-Radashevc (Kodi: 14016001) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

2.

Më 08.11.2017 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sharaban (Kodi: 14016003) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani,TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

3.

Më 08.11.2017 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Keqekolla- Hajkobilla (Kodi: 14016004) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

4.

Më 08.11.2017 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Koliqi (Kodi: 14016002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

5.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Drenas do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Vasileva (Kodi: 16021006) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

6.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Koliqi do të ketë ndërprerje totale: prej orës 10:00 deri në ora 10:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë, Radashec, Koliq, Ballaban dhe Nishevc, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

7.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Koliqi do të ketë ndërprerje totale: prej orës 16:20 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë, Radashec, Koliq, Ballaban dhe Nishevc, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

8.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Batllava do të ketë ndërprerje totale: prej orës 10:00 deri në ora 10:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë dhe Ujësjellësi rajonal "Batllava".

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

9.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Batllava do të ketë ndërprerje totale: prej orës 16:20 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Ujësjellësi rajonal "Batllava".

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (Kodi: 12000001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë) .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion .

2.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Nr.5 Iliria (Kodi: 12000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Aktashi dhe qendra (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Nr 8. Stacioni I Policisë (Kodi: 12000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stacioni i Policisë, një pjesë e rrugës Bulevardi Nëna Terezë, Toskana, rr. Edith Durham.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Nr.10 USAID (Kodi: 12000004) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: USAID-i.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Ferizaj lll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi I Jezercit (Kodi: 40042003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Gjakova l do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi komplet i ormanit të tensionit të ulët.

2.

Më 09.11.2017 në TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qyteti ll (Kodi: 82000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.512 Ali Sokoli, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezrit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, rr.527 Sabit Shabandula, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, rr.535 Prof.Hamdi Berisha, rr.540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.546 Fahredin Hoxha, rr.547 Tafil Zyberi, rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Viljam Voker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha dhe rr.Luftëtari.

Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi dhe shtimi i vajit në TS.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.11.2017 në TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bizneset (Kodi: 82000020) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.493 Hasan Prishtina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.547 Tafil Zyberi, rr.551 Edit Durham, fshati Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J22 Urbane (Kodi: 63000022) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-15,TSB-SH.L.P,TSB-27,TSB-48 (te gjitha këto trafostacione janë në Dardania I).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J20 TS-3 (Kodi: 63000020) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-15,TSB-SH.L.P,TSB-27 dhe TSB-48 (te gjitha këto trafostacione janë në Dardania I)

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit në Pestovë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09,10.11.2017 në TS 35/10kV Mitrovica ll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 71075005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit në Pestovë.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 09.11.2017 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 35/10 kV Kfori (Kodi: 50055001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: KFOR-i.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat Prekallë, Dobrushë, Kashicë,Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

2.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallq, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

3.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gurrakoci (Kodi: 50052002) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

4.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Tomoci (Kodi: 50052004) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tomoci, Reforma Magafruti.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

1.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mahalla (Kodi: 52056003) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Mahalla.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

2.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zajmi (Kodi: 52056004) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe Sferkë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

3.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stubull, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i grupeve matëse.

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.11.2017 në TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Pirana (Kodi: 30034008) prej orës 11:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pirana.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërtimi i segmentit 10 kV.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme