Gjergj Dedaj emërohet zëvendësministër i Punëve të Jashtme

Gjergj Dedaj emërohet zëvendësministër i Punëve të Jashtme

07 nëntor 2017 15:11

Ish-kryetari i Partisë Liberale të Kosovës, Gjergj Dedaj është emëruar zëvëndësministër në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Dedaj këtë pozicion e ka pasur edhe në dy ministri të tjera pasi që më herët ishte zëvendësministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale si dhe në Ministrinë e Administrimit dhe Pushtetit Lokal.

Image

Komentet

Shto koment

Të ngjashme